Selectați pagina

Merch

Merch plm

Personailzare materiale promotionale

Serigrafie
Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafete netede care consta în aplicarea pe materialul pe care se imprima a unui strat de cerneala printr-un sablon cu decupari acoperite cu o sita fina. Imaginea realizată prin imprimarea serigrafica este formata dintr-un numar de puncte care este dat de numarul de ochiuri al sitei din care se realizează masca.

Imprimarea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, sepci) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, carti de vizita)

Serigrafie tricouri: de la 1 la 8 culori sau policromie

Imprimare digitala UV
Imprimarea sau Printul UV se poate folosi pentru orice suprafata rigida avand format maxim A3 si inaltimea de 5 cm. Principalele avantaje sunt: – imprimare policromie – realizarea de serii mici sau produse unicat fara costuri suplimentare de pregatire – posibilitatea de-a reda pana si cele mai mici detalii – imprimarea pe suport divers, precum: hartie, carton, plastic, lemn, sticla, metal, ceramica
Transfer Serigrafic
Transferul Serigrafic se realizeaza prin imprimarea vopselei serigrafice pe o hartie speciala si apoi tranferarea ei prin presare pe obiectul dorit. Transferul de Serigrafie este de preferat Serigrafiei, pe anumite obiecte sau materiale, precum Poliesterul (Geci, Umbrele, Rucsacuri, Geci, Hanorace, Tricouri Tehnice) sau Materiale Textile cu textura pique (Tricouri Polo) pe care se vede mult mai bine.
Imprimare digitala DTG
Imprimarea DTG sau Direct to Garment se refera la imprimarea direct in tesatura. Putem imprima tricouri de tip T-shirt sa polo, sacose, bucati individuale de material. Produsele inchise la culoare se pot personaliza doar dupa ce trec printr-un procedeu de pre-tratare, care le permite fixarea cernelii albe.
Broderie
Broderia este cea mai frumoasa si rezistenta modalitate de personalizare a obiectelor textile. Se pot realiza tricouri, sepci, ecusoane, precum si alte articole de imbracaminte sau confectii textile: geci, hanorace, veste, halate sau prosoape.
Termotransfer Print & Cut
Folosind Tehnologia ECO-SOL MAX2, putem printa imaginea pe o folie speciala si transfera prin termopresare pe produsul dorit.

Aplicatiile sunt multiple, folosindu-se folie diferita, in functie de materialul pe care se aplica imprimarea.

Avantaje:

Personalizare prin policromie tiraje chiar de o bucata

Posibilitatea de-a imprima obiecte care se pot personaliza prin metodele clasice: serigrafie, transfer serigrafic.

Print de mari dimensiuni
Print de mari dimensiuni materiale flexibile: bannere simplă și dublă față, postere, roll-up, tablouri canvas, tapet personalizat, autocolante PVC, hârtie
Gravura laser
Gravura laser este procedeul recomandat de personalizare pentru metal in special. Putem realiza gravura folosind tehnologia Fiber pe suport precum metal, plastic, piele sau ceramica.
Colantare
Este procedeul prin care se aplică o folie specială pe un anumit obiect, în scopul promovării imaginii sau pentru îmbunătățirea sau modificarea aspectului vizual al acestuia. Spre exemplu, un autovehicul poate fi colantat în întregime sau doar părți de caroserie, sau piese de interior

Urmăriți-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget

Statistici

Trupe/artiști : 178

Articole publicate : 1547

In ultima săptămână :

Accesări site : 338

Vizitatori : 239

Help us grow!

Reclama ta aici