Selectați pagina

Album de debut – Dark Aeclipse

Album de debut – Dark Aeclipse

Album de debut – Dark Aeclipse

Din underground-ul heavy metal romanesc, rasare o noua trupa. Regi nebuni, creaturi fantastice, razboaie intre fortele Pamantului si ale Iadului, atmosfera mistica si tari fantastice.

Un proiect original fondat la inceputul anului 2013 sub titulatura Warmonger, la 4 ani dupa prima aparitie publica in faimosul Quantic pub 2, Dark Aeclipse prezinta lumii un album de debut indraznet ce contine 13 cantece cu teme comune dar diferite pentru fiecare melodie in parte. Alaturati-va Aeclipsei in prima lor calatorie epica pentru a invinge primul lor inamic, atotputernicul Evil Eye.

In acest comunicat, trupa prezinta rezumatele povestilor ce se vor petrece:

Prolog:

In perioada inexistentei oamenilor, exista un clan de zei. Acestia au creat stelele din scanteile focului ceresc, asteptand milioane peste milioane de ani pentru a sucomba si a reincepe. Au creat o noua stea, mult mai luminoasa ca cea de dinainte, iar in aceasta lumina a prosperat o noua rasa, rezultat al combinarii dintre sange demonic si sange angelic, iar aceasta rasa a fost numita “Oameni”. Zeii vazand ca oamenii au inceput in a cauta un loc pentru a-l numi “acasa”, i-au lasat pe cei doi indragostiti si copii lor sa isi faca veacul in acest nou domeniu al existentei

Capitolul 1:

Regele s-a trezit cu un tipat patrunzator si transpiratia ii brazda fata. Se duse la fereastra dormitorului sau si vazu, spre groaza sa, o creatura infernala, asemenea unei sfere, iar aceasta i-a vorbit, promitandu-i sa ii acorde dorinta de a-si proteja poporul, numai daca ii jura loialitate. Regele s-a supus si s-a transformat in Regele Nebun. Consiliul i-a auzit tipetele sfasietoare si s-au dus in a-l ajuta. Cei 11 s-au luptat cu creatura si au trimis-o inapoi. Regele le-a multumit, numai pentru a se transforma din nou, iar consiliul a trebuit sa se retraga in timp ce castelul colapsa in jurul lor.

Capitolul 2:

Un tipat sfasietor a strapuns intunericul noptii. Un ucenic si aliatii sai venisera sa opreasca o creatura terifianta. O calatorie lunga si obositoare l-a dus pe ucenic si maestrul sau la fosta resedinta a preotului salvat. Creatura cavoului, un devorator de suflete, l-a studiat pe ucenic si i-a prezis viitorul. Neofitul, traumatizat de predictiile bestiei, a fugit din cavou numai pentru a-si vedea maestrul inchis si pe punctul de a fi ars pe rug. Dintr-odata, creatura cavoului a posedat amica ucenicului si folosindu-se de puterile sale, i-a distrus pe cei care l-au capturat pe Maestru. Dupa plecarea sa din grup si eliberarea prietenei uncenicului, bestia a plecat intr-o calatorie indelungata pana cand intr-o zi a dat de un puternic si unic aliat si astfel a fost pusa baza consiliului Aeclipsian.

Capitolul 3:

Intrebandu-se cum sa isi invinga inamicul, consiliul stia ca numai cu puterea lor nu vor dobandi. Unul din noii veniti a prezentat o idee: sa gaseasca o armata a strigoilor si sa o adauge la legiunea crescanda. S-au dus intr-un oras port, au gasit un capitan si un echipaj sa mearga in cautarea acestei armate. Ajungand pe o insulita pustiita ce avea o singura citadela in varful ei, consiliul a intrat iar inauntru au gasit un oras fantomatic ascuns sub ruinele citadelei. Consiliul a vorbit cu liderul acestui oras si au ajuns la un acord asupra alaturarii lor. Acordul a fost ca daca vor fi nevoiti sa ii cheme, liderul necropolei ii va chema sub comanda sa folosindu-se de o amuleta creata special pentru acest scop.

Capitolul 4:

Intorcandu-se din calatoria anterior mentionata, consiliul a fost intalnit de un vizitator neobisnuit. Au fost informati ca a lesinat pe treptele castelului si ca trebuie neaparat sa vorbeasca cu ei. Acest vizitator le-a dat o misiune sfanta: sa gaseasca proprietatea pierduta si sa le-o returneze. Consiliul s-a adunat in sala mare si au discutat unde ar putea fi ascunsa aceasta proprietate. Cu ajutorul unui cristal special, au vazut cine a furat armele angelice si s-au dus dupa Goblin. Dupa infrangerea hoardelor demonice si recuperarea sabiilor, consiliul s-a dus in orasul de argint unde i-au intalnit pe aliatii angelici.

Capitolul 5:

Un vizitator! A venit la castelul consiliului pentru a le oferi imunitate impotriva unui blestem pe care l-a creat cu eoni in urma si de a returna ceva unui membru al consiliului ca si cadou al aliantei lor. Cei 11 au plecat inspre a-i vindeca pe cei blestemati si au izbutit. S-au intors la castel si un anume membru al consiliului a fost convocat de strainul misterios la necropola sa. Cei doi s-au intalnit sub copertina intunericului, iar vizitatorul i-a inmanat o sfera ce pulsa cu magie si a rugat sa fie intors stapanului sau.

Capitolul 6:

Un cosas de suflete teroriza tara Regelui Nebun. Lordul consiliului Aeclipsian si-a facut aparitia acolo intr-o misiune de recunoastere si a prins hotul de suflete intr-o sfera intunecata. Acest cosas, la cererea Lordului, s-a alaturat creaturii anterior mentionate, iar cei doi au schimbat informatii si astfel misiunea stapanului castelului s-a incheiat. A lasat creatura sa se intoarca la indatoririle sale, dar intai l-a instruit sa mearga la necropola apropiata sa se intalneasca cu un alt membru al consiliului sa ii ceara ajutorul in a opri planurile bestiei infernale.

Capitolul 7:

Era o dimineata rosie ca sangele, iar lordul castelului a luat-o ca pe un semn. Consiliul, la instructia maestrului, s-a pregatit pentru ceea ce va urma, dar nimeni nu se astepta la ceva de asa mare proportii. A pornit un incendiu intr-o taverna apropiata, zeci de oameni au murit iar mii au fost raniti. Consiliul a venit sa investigheze si au aflat ce s-a intamplat si cu ajutorul Strigoiului, sufletele celor ce au murit si-au gasit casa in necropola sa, iar oamenii erau recunoscatori ca erau lasati sa-si viziteze apropiatii si permitandu-le celor raposati sa isi traiasca viata in continuare in armata mortilor vii.

Capitolul 8:

Venise Ziua Sarbatorii. Trei zile si trei nopti de diverse divertismente. In ultima noapte, misteriosul visitator s-a intors si a cantat una din melodiile adunate din popor. Aceasta melodie le poruncea sa danseze din ce in ce mai repede pana cand un mare vartej a prins viata. Acest vartej va fi folosit impotriva creaturii ce a atacat tara Regelui Nebun.

Capitolul 9 :

Aceasta poveste incepe cu Consiliul mergand sa isi adune armata pentru marea batalie ce va urma. Liderul consiliului a mers intr-o scurta expeditie in orasul scufundat pentru a vorbi cu un puternic si vechi aliat. Ei au vorbit despre strategii de distragere a atentiei creaturii si metode de a invinge creatura demonica. Odata ce toate negocierile s-au sfarsit, Lordul i-a daruit o oglinda foarte puternica prin care sa poata comunica si chema cand razboiul incepe impotriva bestiei incepe. Dupa ce s-a intors la suprafata, le-a poruncit celor din consiliu sa se duca si sa recruteze cat mai multi oameni pentru a avea o sansa impotriva demonului. Odata antrenati de catre membrii consiliului, armata s-a strans in marea curte a castelului, iar Lordul a prezentat un rasunator discurs, imputernicindu-si armata.

Capitolul 10:

Un fulger se azvarlise la granita dintre cele doua mari tari, iar Consiliul a vazut un portal care fusese inchis milenii peste milenii deschizandu-se. Un puternic scrasnet a venit dinspre poarta si consiliul, calarind pe maretii lor cai de lupta, s-au dus sa cerceteze. Intrand pe aceasta poarta, au gasit un gol intunecat umplut de foc ce nu dadea caldura. S-au luptat cu creaturile intunecate ale acestui loc blestemat si au intrat in pestera pe care o vazusera cand au intrat. In aceasta caverna au gasit o scara intortocheata ce ducea spre centrul lumii. Acolo vor gasi cel mai puternic aliat al lor, Bestia Vidului. Dupa negocieri si caderea de acord asupra termenilor, creatura i-a scos pe cei 11 din vid si i-a dus inapoi la ascunzatoarea lor, iar de acolo au pornit in lunga calatorie catre batalia finala.

Capitolul 11:

Anul nou venise si cu prima lumina a primei zi, membrii si-au imbracat armurile si si-au legat armele de ei, iar consiliul si-a pornit calatoria catre orasul Regelui Nebun. Exact cand au ajuns, a inceput atacul, armata Aeclipsiana castiga teren si pana la urma urmei, cosasul si ochiul se alaturau luptei. Batalia a tinut o vreme indelungata, iar lordul si primul sau locotenent erau in sfarsit fata in fata cu monstrul, in timp ce ceilalti asteptau semnalul lor. Lordul Dragonilor a semnalat catre oamenii marilor, iar ei au inceput sa tintuiasca creatura de pamant, sperand sa ajute consiliul sa infranga monstrul. In cele din urma, batalia s-a sfarsit, iar ochiul s-a transformat intr-unul din prietenii capturati ai lordului. I-au luat inapoi sufletul, cu promisiunea ca il vor intoarce in corpul sau cat mai repede. In sfarsit , groaza se sfarsise, oamenii incepusera sa isi reconstruiasca vietilor si totul era bine in lume din nou. Sau doar asa ni se pare?

Album de debut – Dark Aeclipse

Din underground-ul heavy metal romanesc, rasare o noua trupa. Regi nebuni, creaturi fantastice, razboaie intre fortele Pamantului si ale Iadului, atmosfera mistica si tari fantastice.

Un proiect original fondat la inceputul anului 2013 sub titulatura Warmonger, la 4 ani dupa prima aparitie publica in faimosul Quantic pub 2, Dark Aeclipse prezinta lumii un album de debut indraznet ce contine 13 cantece cu teme comune dar diferite pentru fiecare melodie in parte. Alaturati-va Aeclipsei in prima lor calatorie epica pentru a invinge primul lor inamic, atotputernicul Evil Eye.

In acest comunicat, trupa prezinta rezumatele povestilor ce se vor petrece:

Prolog:

In perioada inexistentei oamenilor, exista un clan de zei. Acestia au creat stelele din scanteile focului ceresc, asteptand milioane peste milioane de ani pentru a sucomba si a reincepe. Au creat o noua stea, mult mai luminoasa ca cea de dinainte, iar in aceasta lumina a prosperat o noua rasa, rezultat al combinarii dintre sange demonic si sange angelic, iar aceasta rasa a fost numita “Oameni”. Zeii vazand ca oamenii au inceput in a cauta un loc pentru a-l numi “acasa”, i-au lasat pe cei doi indragostiti si copii lor sa isi faca veacul in acest nou domeniu al existentei

Capitolul 1:

Regele s-a trezit cu un tipat patrunzator si transpiratia ii brazda fata. Se duse la fereastra dormitorului sau si vazu, spre groaza sa, o creatura infernala, asemenea unei sfere, iar aceasta i-a vorbit, promitandu-i sa ii acorde dorinta de a-si proteja poporul, numai daca ii jura loialitate. Regele s-a supus si s-a transformat in Regele Nebun. Consiliul i-a auzit tipetele sfasietoare si s-au dus in a-l ajuta. Cei 11 s-au luptat cu creatura si au trimis-o inapoi. Regele le-a multumit, numai pentru a se transforma din nou, iar consiliul a trebuit sa se retraga in timp ce castelul colapsa in jurul lor.

Capitolul 2:

Un tipat sfasietor a strapuns intunericul noptii. Un ucenic si aliatii sai venisera sa opreasca o creatura terifianta. O calatorie lunga si obositoare l-a dus pe ucenic si maestrul sau la fosta resedinta a preotului salvat. Creatura cavoului, un devorator de suflete, l-a studiat pe ucenic si i-a prezis viitorul. Neofitul, traumatizat de predictiile bestiei, a fugit din cavou numai pentru a-si vedea maestrul inchis si pe punctul de a fi ars pe rug. Dintr-odata, creatura cavoului a posedat amica ucenicului si folosindu-se de puterile sale, i-a distrus pe cei care l-au capturat pe Maestru. Dupa plecarea sa din grup si eliberarea prietenei uncenicului, bestia a plecat intr-o calatorie indelungata pana cand intr-o zi a dat de un puternic si unic aliat si astfel a fost pusa baza consiliului Aeclipsian.

Capitolul 3:

Intrebandu-se cum sa isi invinga inamicul, consiliul stia ca numai cu puterea lor nu vor dobandi. Unul din noii veniti a prezentat o idee: sa gaseasca o armata a strigoilor si sa o adauge la legiunea crescanda. S-au dus intr-un oras port, au gasit un capitan si un echipaj sa mearga in cautarea acestei armate. Ajungand pe o insulita pustiita ce avea o singura citadela in varful ei, consiliul a intrat iar inauntru au gasit un oras fantomatic ascuns sub ruinele citadelei. Consiliul a vorbit cu liderul acestui oras si au ajuns la un acord asupra alaturarii lor. Acordul a fost ca daca vor fi nevoiti sa ii cheme, liderul necropolei ii va chema sub comanda sa folosindu-se de o amuleta creata special pentru acest scop.

Capitolul 4:

Intorcandu-se din calatoria anterior mentionata, consiliul a fost intalnit de un vizitator neobisnuit. Au fost informati ca a lesinat pe treptele castelului si ca trebuie neaparat sa vorbeasca cu ei. Acest vizitator le-a dat o misiune sfanta: sa gaseasca proprietatea pierduta si sa le-o returneze. Consiliul s-a adunat in sala mare si au discutat unde ar putea fi ascunsa aceasta proprietate. Cu ajutorul unui cristal special, au vazut cine a furat armele angelice si s-au dus dupa Goblin. Dupa infrangerea hoardelor demonice si recuperarea sabiilor, consiliul s-a dus in orasul de argint unde i-au intalnit pe aliatii angelici.

Capitolul 5:

Un vizitator! A venit la castelul consiliului pentru a le oferi imunitate impotriva unui blestem pe care l-a creat cu eoni in urma si de a returna ceva unui membru al consiliului ca si cadou al aliantei lor. Cei 11 au plecat inspre a-i vindeca pe cei blestemati si au izbutit. S-au intors la castel si un anume membru al consiliului a fost convocat de strainul misterios la necropola sa. Cei doi s-au intalnit sub copertina intunericului, iar vizitatorul i-a inmanat o sfera ce pulsa cu magie si a rugat sa fie intors stapanului sau.

Capitolul 6:

Un cosas de suflete teroriza tara Regelui Nebun. Lordul consiliului Aeclipsian si-a facut aparitia acolo intr-o misiune de recunoastere si a prins hotul de suflete intr-o sfera intunecata. Acest cosas, la cererea Lordului, s-a alaturat creaturii anterior mentionate, iar cei doi au schimbat informatii si astfel misiunea stapanului castelului s-a incheiat. A lasat creatura sa se intoarca la indatoririle sale, dar intai l-a instruit sa mearga la necropola apropiata sa se intalneasca cu un alt membru al consiliului sa ii ceara ajutorul in a opri planurile bestiei infernale.

Capitolul 7:

Era o dimineata rosie ca sangele, iar lordul castelului a luat-o ca pe un semn. Consiliul, la instructia maestrului, s-a pregatit pentru ceea ce va urma, dar nimeni nu se astepta la ceva de asa mare proportii. A pornit un incendiu intr-o taverna apropiata, zeci de oameni au murit iar mii au fost raniti. Consiliul a venit sa investigheze si au aflat ce s-a intamplat si cu ajutorul Strigoiului, sufletele celor ce au murit si-au gasit casa in necropola sa, iar oamenii erau recunoscatori ca erau lasati sa-si viziteze apropiatii si permitandu-le celor raposati sa isi traiasca viata in continuare in armata mortilor vii.

Capitolul 8:

Venise Ziua Sarbatorii. Trei zile si trei nopti de diverse divertismente. In ultima noapte, misteriosul visitator s-a intors si a cantat una din melodiile adunate din popor. Aceasta melodie le poruncea sa danseze din ce in ce mai repede pana cand un mare vartej a prins viata. Acest vartej va fi folosit impotriva creaturii ce a atacat tara Regelui Nebun.

Capitolul 9 :

Aceasta poveste incepe cu Consiliul mergand sa isi adune armata pentru marea batalie ce va urma. Liderul consiliului a mers intr-o scurta expeditie in orasul scufundat pentru a vorbi cu un puternic si vechi aliat. Ei au vorbit despre strategii de distragere a atentiei creaturii si metode de a invinge creatura demonica. Odata ce toate negocierile s-au sfarsit, Lordul i-a daruit o oglinda foarte puternica prin care sa poata comunica si chema cand razboiul incepe impotriva bestiei incepe. Dupa ce s-a intors la suprafata, le-a poruncit celor din consiliu sa se duca si sa recruteze cat mai multi oameni pentru a avea o sansa impotriva demonului. Odata antrenati de catre membrii consiliului, armata s-a strans in marea curte a castelului, iar Lordul a prezentat un rasunator discurs, imputernicindu-si armata.

Capitolul 10:

Un fulger se azvarlise la granita dintre cele doua mari tari, iar Consiliul a vazut un portal care fusese inchis milenii peste milenii deschizandu-se. Un puternic scrasnet a venit dinspre poarta si consiliul, calarind pe maretii lor cai de lupta, s-au dus sa cerceteze. Intrand pe aceasta poarta, au gasit un gol intunecat umplut de foc ce nu dadea caldura. S-au luptat cu creaturile intunecate ale acestui loc blestemat si au intrat in pestera pe care o vazusera cand au intrat. In aceasta caverna au gasit o scara intortocheata ce ducea spre centrul lumii. Acolo vor gasi cel mai puternic aliat al lor, Bestia Vidului. Dupa negocieri si caderea de acord asupra termenilor, creatura i-a scos pe cei 11 din vid si i-a dus inapoi la ascunzatoarea lor, iar de acolo au pornit in lunga calatorie catre batalia finala.

Capitolul 11:

Anul nou venise si cu prima lumina a primei zi, membrii si-au imbracat armurile si si-au legat armele de ei, iar consiliul si-a pornit calatoria catre orasul Regelui Nebun. Exact cand au ajuns, a inceput atacul, armata Aeclipsiana castiga teren si pana la urma urmei, cosasul si ochiul se alaturau luptei. Batalia a tinut o vreme indelungata, iar lordul si primul sau locotenent erau in sfarsit fata in fata cu monstrul, in timp ce ceilalti asteptau semnalul lor. Lordul Dragonilor a semnalat catre oamenii marilor, iar ei au inceput sa tintuiasca creatura de pamant, sperand sa ajute consiliul sa infranga monstrul. In cele din urma, batalia s-a sfarsit, iar ochiul s-a transformat intr-unul din prietenii capturati ai lordului. I-au luat inapoi sufletul, cu promisiunea ca il vor intoarce in corpul sau cat mai repede. In sfarsit , groaza se sfarsise, oamenii incepusera sa isi reconstruiasca vietilor si totul era bine in lume din nou. Sau doar asa ni se pare?