Selectați pagina

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „3 în 1”

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „3 în 1”

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „3 în 1”

Formația Celelalte Cuvinte a publicat astăzi, 24 februarie 2023, o nouă melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Lumea asta” ce urmează să fie lansat pe 17 martie.

Melodia trupei orădene se numește „3 în 1” și poate fi ascultată pe Youtube.

„Foc, furtună, gheață, năpaste, urgii … ne ducem crucea.” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Datele turneului de lansare:

17 martie V – Hard Rock Cafe București
18 martie S – Cafeneaua Artiștilor Buzău
19 martie – Club Doors Constanța
24 martie V – TBA
25 martie S – Casa Tineretului Timișoara
26 martie D – Hardward Pub Cluj
31 martie V – Art Rock Cafe Suceava
1 aprilie S – Soho Music Hall Bistrița
2 aprilie D – Beer Biblioteca Târgu Mureș
6 Aprilie J – Club Hush Pitești
7 aprilie V – Curtea Berarilor Timișoreana Ploiești
8 aprilie S – Live Club Câmpina
21 aprilie V – Oldies Pub Sibiu
22 aprilie S – Aby Stage Bar Rm. Vâlcea
23 aprilie D – TBA
28 aprilie V – Rockstadt Brașov
29 aprilie S – TBA
30 aprilie D – Rock ‘N’ Roll Center Zalău

Discografie:
1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „3 în 1”

Formația Celelalte Cuvinte a publicat astăzi, 24 februarie 2023, o nouă melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Lumea asta” ce urmează să fie lansat pe 17 martie.

Melodia trupei orădene se numește „3 în 1” și poate fi ascultată pe Youtube.

„Foc, furtună, gheață, năpaste, urgii … ne ducem crucea.” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Datele turneului de lansare:

17 martie V – Hard Rock Cafe București
18 martie S – Cafeneaua Artiștilor Buzău
19 martie – Club Doors Constanța
24 martie V – TBA
25 martie S – Casa Tineretului Timișoara
26 martie D – Hardward Pub Cluj
31 martie V – Art Rock Cafe Suceava
1 aprilie S – Soho Music Hall Bistrița
2 aprilie D – Beer Biblioteca Târgu Mureș
6 Aprilie J – Club Hush Pitești
7 aprilie V – Curtea Berarilor Timișoreana Ploiești
8 aprilie S – Live Club Câmpina
21 aprilie V – Oldies Pub Sibiu
22 aprilie S – Aby Stage Bar Rm. Vâlcea
23 aprilie D – TBA
28 aprilie V – Rockstadt Brașov
29 aprilie S – TBA
30 aprilie D – Rock ‘N’ Roll Center Zalău

Discografie:
1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Urmăriți-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget

Statistici

Trupe/artiști : 178

Articole publicate : 1547

In ultima săptămână :

Accesări site : 339

Vizitatori : 240

Help us grow!

Reclama ta aici