Selectați pagina

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Lumea asta”

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Lumea asta”

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Lumea asta”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 16 septembrie 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Noua melodie a trupei orădene se numește „Lumea asta” și poate fi ascultată pe Youtube.

„Lumea din jurul nostru nu ne-a întrecut niciodată așteptările. Decepția este crescândă…” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Nou single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download.

Discografie:
1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Lumea asta”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 16 septembrie 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Noua melodie a trupei orădene se numește „Lumea asta” și poate fi ascultată pe Youtube.

„Lumea din jurul nostru nu ne-a întrecut niciodată așteptările. Decepția este crescândă…” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Nou single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download.

Discografie:
1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Urmăriți-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget

Statistici

Trupe/artiști : 178

Articole publicate : 1528

In ultima săptămână :

Accesări site : 363

Vizitatori : 257

Help us grow!

Reclama ta aici