Selectați pagina

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Muza mea”

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Muza mea”

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Muza mea”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 6 mai 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Noua melodie a trupei orădene se numește „Muza mea” și poate fi ascultată pe Youtube .

„Sunt momente pe drum când, întâmpinând doar răscruci, îți dorești și aștepți orișicât ca să-ți apară din nou muza, redeschizătoarea lăuntricelor simțiri…” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Nou single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download.

Discografie:
1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Muza mea”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 6 mai 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Noua melodie a trupei orădene se numește „Muza mea” și poate fi ascultată pe Youtube .

„Sunt momente pe drum când, întâmpinând doar răscruci, îți dorești și aștepți orișicât ca să-ți apară din nou muza, redeschizătoarea lăuntricelor simțiri…” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Nou single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download.

Discografie:
1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Urmăriți-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget

Statistici

Trupe/artiști : 178

Articole publicate : 1528

In ultima săptămână :

Accesări site : 406

Vizitatori : 293

Help us grow!

Reclama ta aici