Selectați pagina

Grimegod premieră la București

Grimegod premieră la București

Grimegod premieră la București

GRIMEGOD revine la jumatatea lunii iunie in capitala, de aceasta data cu un concert inedit: pentru prima oara in Bucuresti va fi prezentat integral albumul “Dreamside of Me”, material considerat de presa o capodopera a anilor ’90!
Etichetat de critici drept “emotional depressive gothic doom metal”, “Dreamside of Me” a fost lansat in 1997 de Bestial Records si ramane peste ani unul din cele mai iubite materiale ale acelui sfarsit de mileniu. 
O ora de muzica emotionala si suferinta, o calatorie in universul interior al visului. 
Concertul va fi deschis de Katara, o trupa de melodic death metal, cu influente din mai multe subgenuri de metal. Lansata in anul 2014, in Arad, Katara isi ia numele din limba greaca (numele formatiei inseamna “blestem”). 
In 16 iunie trupa revine in Bucuresti, pentru o noua repriza de metal greu!
————————–
YELLOW CLUB (Str. Lucretiu Patrascanu nr. 1, Sector 3, Bucuresti).
Sambata 16 iunie 2018, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Mijloace de transport: metrou (statia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi si mancare aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.
Pret bilet: 20 lei (de vanzare doar la intrare, in seara concertului). Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.
Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/450170972084175/

Urmăriți-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget

Statistici

Trupe/artiști : 178

Articole publicate : 1412

In ultima săptămână :

Accesări site : 453

Vizitatori : 278

Help us grow!

Reclama ta aici