Selectați pagina

Kroppen îi înlocuiesc pe Marchosias în cadrul concertului Akral Necrosis din Hard Club.

Kroppen îi înlocuiesc pe Marchosias în cadrul concertului Akral Necrosis din Hard Club.

Kroppen îi înlocuiesc pe Marchosias în cadrul concertului Akral Necrosis din Hard Club.

In urma unui accident de motocicleta in care a fost implicat unul dintre membri, Marchosias nu mai pot canta in cadrul evenimentului din Hard Club. Kroppen va deschide concertul Akral Necrosis de la Cluj. Metal neprietenos din Slatina, robust si categoric – in esenta, un sound la obiect, gata sa suceasca cefe pe 17 mai la Hard Club. Biletele vor fi disponibile in seara concertului la intrarea in club. Pretul unui bilet este de 20 de lei.
Marchosias au transmis urmatorul mesaj:
“Cu parere de rau, data aceasta venim cu vesti proaste. Din pacate, suntem nevoiti sa amanam revenirea noastra pe scena. Nu vom putea fi prezenti pe data de 17 mai, alaturi de prietenii nostri de la Akral Necrosis. Evenimentul va avea in continuare loc in Hard Club (Cluj). Desi ne-am dorit mult sa ne revedem, colegul nostru (chitarist) a avut un accident cu motorul si desi e aproape intreg, perioada de recuperare necesara ne impiedica sa sustinem concertul. Noi ii dorim insanatosire grabnica si speram sa urcam pe scena cat mai curand!”
Akral Necrosis revin la Cluj pe 17 mai, joi, in Hard Club, pe traseul unui turneu-fulger prin trei dintre cele mai importante orase din tara, denumit Festering Spring Tour. Trupa Akral Necrosis pregateste un setlist de 80 de minute in care vor fi incluse piese in premiera de pe viitorul album, anuntat sa intre in inregistrari anul acesta.
Dupa un an sabatic in privinta activitatii live, timp acordat pentru conceperea de material nou, Akral Necrosis se pregateste din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat “Underlight”, prin Loud Rage Music, material primit cu satisfactie de fani si bine receptat de presa internationala datorita unui black metal taios si lipsit de menajamente, augmentat cu pasaje surprinzatoare pentru gen.

Urmăriți-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget

Statistici

Trupe/artiști : 178

Articole publicate : 1547

In ultima săptămână :

Accesări site : 342

Vizitatori : 243

Help us grow!

Reclama ta aici