M O I S E Romania – Rezistăm

Pregătindu-se de lansarea primului album, trupa M O I S E ne încântă urechile cu primul single, “Rezistăm”, o colaborare cu solistul Ovidiu Anton.
M O I S E este o trupă nouă pe piața muzicală din România despre care cunoaștem că este fondată de chitaristul Alin Moise, numele celorlalți membrii lăsându-se așteptat.

“Abordăm stilul hard and heavy și promitem să ieșim pe piață cu un sound cel puțin diferit față de ceea ce ne-a obișnuit industria muzicală din România în ultimii ani. Ne bucurăm foarte mult de colaborarea cu Ovidiu Anton, este una din vocile mele favorite, pe care mi-am dorit neapărat să o am pe album.
Piesa “Rezistăm” are un mesaj puternic care scoate în evidență o parte din problemele actuale ale țării, cu care ne confruntăm de prea mult timp. Este un îndemn pentru noi toți…împreună rezistăm!” – Alin Moise

“L-am urmărit și admirat în ultimii ani pe Alin Moise, cu siguranță unul dintre chitariștii exponențiali ai noii generații și mi-a făcut o deosebită plăcere să compunem această piesă împreună. Rezultatul îl puteți asculta cu toții, versurile mele sunt împinse cu forță de riff-urile lui Alin, iar instrumentalul și partea vocală, în stilurile noastre personale, s-au armonizat direct, sincer si natural. Este o piesă în care suntem fiecare dintre noi și amăndoi împreună, în același timp, iar eu îi urez lui Alin mult succes în tot ceea ce face, pentru că face bine!
Rock On!” – Ovidiu Anton

Primul single al trupei beneficiază de un lyric video realizat în
colaborare cu Underground Music.

Pin It on Pinterest

Share This