Selectați pagina

The Intermission Print, numărul 4

The Intermission Print, numărul 4

The Intermission Print, numărul 4

Iată ca The Intermission a ajuns și la cel de-al patrulea număr al revistei. Din sumarul acesteia, îmbogățit cu încă două pagini, menționăm: Breathelast, Caligula’s Horse, My Dying Bride, Harakiri For The Sky, Nava Mamă, Crimena, Unflicted, Einar Selvik, Sorin Năstase, Iiah, Cormorant, Oceans of Slumber, Purple Dino, precum și o serie de editoriale interesante. Revista se bucură de un număr din ce în ce mai mare de interviuri, atât cu artiști străini, cât și locali.
Revista conține, de asemenea, și afișele cu care v-ati obișnuit, toate realizate de fotografii The Intermission, cu Hteththemeth, Kreator și Solstafir.
Prețul unui număr al revistei este de 20 RON, revista urmând să fie disponibilă în curând în variantă online, format pdf, pentru achiziționare, atât în română, cât și în engleză. Detalii vor urma în curând.
Comenzile se primesc prin e-mail, la adresa contact@theintermission.ro, unde vă rugăm să includeți următoarele detalii:

  • nume și prenume;
  • adresa completă;
  • tipul livrării: personal (București), curier sau poștă (cu plata ramburs și acoperirea costurilor cu transportul de către client);
  • număr de telefon;
  • numărul de exemplare.

“Mulțumim din nou pentru susținere și vă mai spunem, cu această ocazie, că de astă dată numărul revistelor este limitat și vor fi oferite după principiul primul venit, primul servit. Nu vom mări stocul.”
*Toate veniturile vor fi utilizate pentru acoperirea cheltuielilor.

Urmăriți-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget

Statistici

Trupe/artiști : 178

Articole publicate : 1539

In ultima săptămână :

Accesări site : 315

Vizitatori : 229

Help us grow!

Reclama ta aici