VATHOS, SYN ZE ȘASE TRI și DIZIDENT la Rockstadt 2018 !

VATHOS, SYN ZE ȘASE TRI și DIZIDENT, sunt trei trupe din undergroundul românesc care vor cânta la Rockstadt Extreme Fest 2018 !
Pentru cine încă nu-i cunoaște,îi puteți găsi pe platforma UndergroundMusic
https://undergroundmusic.ro/project/vathos
https://undergroundmusic.ro/project/syn-ze-sașe-tri

Mai jos mesajul organizatorilor REF:
“Sondajul nostru pentru Get The Band On Stage a luat sfârșit. Nu înainte de toate, dorim să mulțumim atât trupelor cât și celor câteva mii de oameni participanți la vot, cu acest prilej credem că atât noi cât și voi am descoperit împreună că scena underground în România are potențial și viitor, iar dovadă o fac cele câteva zeci de formații ce și-au făcut descoperită muzica în fața noastră.

După cum am subliniat în scopul acestui demers, intenția a fost de a găsi trupe tinere, necunoscute, cărora să le oferim un spațiu potrivit pentru a-și prezenta muzica.

Am citit cu atenție comentariile voastre, am luat la cunoștință faptul că parte din formațiile înscrise au apelat la diverse metode de a se promova, unele discutate aprins în rândul publicului. Însă, în ce privește votul final al acestuia, avem obligația de a-l asculta. Astfel, DIZIDENT va urca pe scena a doua a festivalului.

Păstrând esența de a descoperi nume noi, am decis că VATHOS să urce pe Main Stage ca parte a demersului nostru.

La final, respectând dorința voastră, oferim un al treilea loc pe Main Stage, în prima zi a festivalului. Unei formații cu o vechime și totodată o discografie importantă în spate, criterii ce nu ar fi încadrat-o în mod corect în acest demers. Astfel, SYN ZE ȘASE TRI vor fi parte a Rockstadt Extreme Fest, fiind pentru prima dată când grupul timișorean concertează pe scena noastră.

În următoarele zile vom oferi și lineup-ul final pentru Rockstadt Extreme Fest 2018, inclusiv un nou headliner.”

Pin It on Pinterest

Share This