Selectați pagina

Vinny Appice – Mob Rules

Vinny Appice – Mob Rules

Vinny Appice – Mob Rules

Stay Metal Forever va invita sa participati la:
Vinny Appice – Mob Rules
Data: 20 mai 2018; Ora: 20.00 (acces incepand cu ora 19.30) ; La Club Quantic din Bucuresti
Recomandarea noastra pentru public:
Prezenta la concert a intregii familii Rock, de la strabunici, bunici si pana la nepoti si stranepoti, este necesara si aproape obligatorie pentru asigurarea viitorul comunitatii Rock.
Duminica, 20 mai 2018 – „Mob Rules-Live”
Vinnie Appice a facut parte din formatiile JOHN LENNON, DIO, BLACK SABBATH, HEAVEN AND HELL, BLACK SABBATH cu OZZY OSBOURNE, WWIII, AXIS, DERRINGER, KILL DEVIL HILL si in prezent din formatia LAST IN LINE. La 16 ani, Vinnie a inceput sa cante cu John Lennon, la ultima aparitie a lui John Lennon pe scena si a aparut in 3 videoclipuri ale lui J. Lennon. In 1980 Black Sabbath il recruteaza pe Vinnie Appice urmand sa plece in turnee si sa inregistreze clasicele albume “Mob Rules”, “Live Evil” si “Dehumanizer” cu Ronnie James Dio vocal. In 1983 Vinnie isi uneste fortele cu Dio inregistrand albumele “Holy Diver” si “Last In Line”. Cu peste 40 de ani de experienta a cantat in fata a nenumarati fani, a vandut milioane de albume, a inregistrat si a colaborat ca si coautor la piesele a mai mult de 30 albume care inca se vand in multe exemplare si in ziua de astazi. Tobele sale se pot auzi de asemenea pe coloanele sonore ale unor filme ca: “Wayne’s World 2”, “Heavy Metal”, “Iron Eagle”, “Bedazzled” si “Bad Teacher”. In numeroasele carti scrise despre Black Sabbath si Dio, intotdeauna autorii au mentionat stilul unic si puternic de a bate la tobe a lui Vinnie Appice, astfel intrand in istoria rockului.

Vinny Appice with Heaven & Hell – The Mob Rules (Wacken Festival 2009)
https://www.facebook.com/vinnyappiceband/videos/449835002082675/
Interview with Vinnie Appice about his career
https://www.facebook.com/vinnyappiceband/videos/449825602083615/

Vinnie Appice Band:
Vinny Appice – drums (John Lennon, Black Sabbath cu Ozzy Osbourne, Dio, Heaven & Hell)
Piero Leporale – vocals (Uli Jon Roth)
Fabio Cerrone – guitar (Tony Martin – Marco Mendoza)
Barend Courbois – bass (Blind Guardian)

Set list-ul va include piesele albumului „Mob Rules” si celebrele piese Heaven and Hell si Dio :
„Mob Rules”, ”Falling of the Edge of the World”,” Holy Diver”, „We Rock”, ”Neon Knights”, „Heaven and Hell”, „War Pigs”si „Last in Line”.

In deschidere: Prefix TM – trupa tribut Black Sabbath din Brasov
Formatia Prefix TM, cunoscuta drept trupa tribut Black Sabbath, va canta în deschiderea concertului pe care formatia Vinnie Appice il va sustine pe 20 mai, in Club Quantic din Bucuresti.
Prefix TM este o trupa relansata in martie 2015 in Brasov ca trupa tribut Black Sabbath, in prezent lucrandu-se la compozitiile proprii intr o maniera old school hard rock.

Prefix TM – Snowblind

Bilete:
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si la terminalele self-service ZebraPay din toata tara. Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Participantii la Rock History sunt obligati sa prezinte abonament, bilet sau invitatie valabila.
La intrare, fiecare posesor de abonament, bilet sau invitatie valida va primi o bratara de acces pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata evenimentului, accesul nefiind permis in absenta acesteia.

REGULI DE ACCES
Este permis accesul cu: aparate de filmat si aparate foto profesionale.
Restrictii de varsta:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 10 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal.
NU este recomandata prezenta copiilor sub 5 ani si este interzis accesul in sala de concert a carucioarelor pentru copii.
Securitatea evenimentului va fi asigurata de Andrei Irode si Blackhawk Security.