Selectați pagina

Rock History – invitat nou

Rock History – invitat nou

Rock History – invitat nou

Aura Gabriela Danciulescu, vocea trupei de melodic metal – Scarlet Aura, se alatura invitatilor nostri, la evenimentul Rock History – Exercitiu de libertate, din 19 mai 2018, ce va avea loc in Quantic Club din Bucuresti, incepand cu ora 20:00. 
Formatia Scarlet Aura s-a infiintat in 2014, a lansat 3 albume si 2 single-uri, a castigat prima editie a Black Sea Battle of The Bands din cadrul Kavarna Rock Fest in Bulgaria, a fost invitata sa cante alaturi de nume mari precum Sabaton, Nazareth, Accept, Gotthard, Europe, a sustinut in 2016 un turneu alaturi de Tarja Turunen iar de curand a revenit dintr-un turneu imens sustinut alaturi de Rhapsody Reunion in 13 tari Europene. 

Formatia Scarlet Aura este cea mai populara si prima din cele cu voce feminina din Romania care performeaza la un astfel de nivel.

De curand au anuntat turneul din toamna ce va fi sustinut in Statele Unite ale Americii si Canada, notand astfel o noua performanta pentru Romania. 
Semnati cu Outlanders Productions- agentia de management Finlandeza, Scarlet Aura ajunge pe culmi neatinse pana acum de trupe romanesti. 

Aura a studiat canto inca de foarte tanara dar si intrumente precum pian si chitara. Este plina de energie, pasiune pentru muzica si frumos si invita cu fiecare ocazie pe toata lumea la evenimentele rock considerand ca acesta se adreseaza tuturor celor ce vor sa se gaseasca pe sine. 

Pagina trupei Scarlet Aura https://www.facebook.com/scarletaura/