Rock History – Update

Stay Metal Forever va invita sa participati la: ROCK HISTORY- Exercitiu de Libertate si Mob Rules. Data: 19 si 20 mai 2018; Ora: 20.00 (acces incepand cu ora 19.30 – in ambele seri)
La Club Quantic din Bucuresti; Bilete: www.iabilet.ro
Recomandarea noastra pentru public:
Prezenta la concert a intregii familii Rock, de la strabunici, bunici si pana la nepoti si stranepoti, este necesara si aproape obligatorie pentru asigurarea viitorul comunitatii Rock.
Sambata, 19 mai 2018 – ”Rock History – Exerciţiu de Libertate”
Veti avea oportunitatea sa vedeti si sa ascultati live, in premiera pe scena Clubului Quantic din Bucuresti, Corul de Copii al Operei Nationale Bucuresti (Dirijor Smaranda Morgovan) cantand piese ROCK de referinta, alaturi de invitatii speciali ai acestora:
Alin Dinca – Trooper
Anatol Rogut – pian
Andy Ghost – Altar
Aura Danciulescu – Scarlet Aura
Irina Dascaloiu – flaut
Maria Paladi – pian
Tudor Morgovan – actor
Conceptul, aranjamentul muzical și realizarea spectacolului: Smaranda Morgovan. ”Rock History – Exerciţiu de Libertate este un exemplu inedit de educatie prin ROCK”, ne spune minunata doamna Dirijor Smaranda Morgovan, Acest spectacol a fost pus in scena ca un tribut adus victimelor din Colectiv. Programul include piese din repertoriul artiştilor Ben E. King, The Beatles, The Doors, The Eagles, The Bee Gees, The Scorpions, Metallica, Queen, Joan Jett, Deep Purple, Led Zepellin . ” Rock History – Exerciţiu de Libertate”, inca de la prima reprezentatie de la Opera Nationala din Bucuresti, a avut un succes enorm atragand atentia agentiei Göttlicher Berlin Entertainment din Germania, cu care se semneaza un parteneriat in anul 2017. Acest parteneriat s-a finalizat cu organizarea unui turneu in China, turneu ce a inclus 30 de spectacole cu sali arhipline si un succes fulminant.

Bilete: Presale: 26 februarie – 19 mai: 35 lei; La intare in ziua evenimentului : 50 lei
Duminica, 20 mai 2018 – Vinny Appice Band „Mob Rules-Live”
Promo Video Vinny Appice – Mob Rules Europe tour 2018

Vinny Appice – drums (John Lennon, Black Sabbath cu Ozzy Osbourne, Dio, Heaven & Hell)
Piero Leporale – vocals (Uli Jon Roth)
Fabio Cerrone – guitar (Tony Martin – Marco Mendoza)
Barend Courbois – bass (Blind Guardian)
Set list-ul va include piesele albumului „Mob Rules” si celebrele piese Heaven and Hell si Dio :
„Mob Rules”, ”Falling of the Edge of the World”,” Holy Diver”, „We Rock”, ”Neon Knights”, „Heaven and Hell”, „War Pigs”si „Last in Line”.
Vinny Appice a facut parte din formatiile JOHN LENNON, DIO, BLACK SABBATH, HEAVEN AND HELL, BLACK SABBATH cu OZZY OSBOURNE, WWIII, AXIS, DERRINGER, KILL DEVIL HILL si in prezent din formatia LAST IN LINE.
La 16 ani, Vinny a inceput sa cante cu John Lennon, la ultima aparitie a lui John Lennon pe scena si a aparut in 3 videoclipuri ale lui J. Lennon.
In 1980 Black Sabbath il recruteaza pe Vinny Appice urmand sa plece in turnee si sa inregistreze clasicele albume “Mob Rules”, “Live Evil” si “Dehumanizer” cu Ronnie James Dio vocal.
In 1983 Vinny isi uneste fortele cu Dio inregistrand albumele “Holy Diver” si “Last In Line”.
Cu peste 40 de ani de experienta a cantat in fata a nenumarati fani, a vandut milioane de albume, a inregistrat si a colaborat ca si coautor la piesele a mai mult de 30 albume care inca se vand in multe exemplare si in ziua de astazi.
Tobele sale se pot auzi de asemenea pe coloanele sonore ale unor filme ca: “Wayne’s World 2”,
“Heavy Metal”, “Iron Eagle”, “Bedazzled” si “Bad Teacher”.
In numeroasele carti scrise despre Black Sabbath si Dio, intotdeauna autorii au mentionat stilul unic si puternic de a bate la tobe a lui Vinny Appice, astfel intrand in istoria rockului.
Vinny Appice with Heaven & Hell – The Mob Rules (Wacken Festival 2009)

Mob Rules

Vinny Appice with Heaven & Hell – The Mob Rules (Wacken Festival 2009)

Publicată de VINNY Appice band – Mob Rules live Europa tour pe 11 Septembrie 2017

Interview with Vinny Appice about his career

Last in Line – Devil in Me (Official Video / Studio Album / 2016)

In deschidere: trupa Prefix TM din Brasov
Formatia Prefix TM, va canta în deschiderea concertului pe care formatia Vinny Appice il va sustine pe 20 mai, in Club Quantic din Bucuresti.
Prefix TM este o trupa relansata in martie 2015 in Brasov, in prezent lucrandu-se la compozitiile proprii intr-o maniera old school hard rock.
Prefix TM – Snowblind

Bilete:
Presale: 26 februarie – 19 mai: 50 lei
La intare in ziua evenimentului: 70 lei
Bilete:
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si la terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Participantii la Rock History sunt obligati sa prezinte abonament, bilet sau invitatie valabila.
La intrare, fiecare posesor de abonament, bilet sau invitatie valida va primi o bratara de acces pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata evenimentului, accesul nefiind permis in absenta acesteia.
REGULI DE ACCES
Este permis accesul cu: aparate de filmat si aparate foto profesionale.
Restrictii de varsta:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 10 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal.
NU este recomandata prezenta copiilor sub 5 ani si este interzis accesul in sala de concert a carucioarelor pentru copii.
Securitatea evenimentului va fi asigurata de Andrei Irode si Blackhawk Security.

Pin It on Pinterest

Share This