Selectați pagina

Saddayah, Groza si Abyss in concert la Baia Mare si Cluj-Napoca

Saddayah, Groza si Abyss in concert la Baia Mare si Cluj-Napoca

Saddayah, Groza si Abyss in concert la Baia Mare si Cluj-Napoca

Trupa ploiesteana Saddayah lanseaza primul album, “Apopheny of Life”, material ce a fost produs de casa de discuri LoudRage Music. Dupa o munca intensa de patru ani, primul disc al deatherilor ploiesteni a prins forma finala si va fi prezentat integral live!

Tot la primul album se afla si Groza, trupa ce se identifica cu teroarea black metalului german. Aflata in formula completa doar de un an, Groza a lansat anul trecut “Unified in Void”. Rapid, dar si melodic, bantuit de emotii autentice, albumul este fara de compromisuri in ce priveste exprimarea celor mai personale convingeri despre umanitate.

Ostilitatile vor fi deschise de Abyss, formatie ce reprezinta zona bavareza a death-black metalului. Mergand pe urmele unor Dissection sau Sacramentum, Abyss penduleaza intre nostalgie si modernism, creionandu-si propria cale in undergroundul german.

Concertele vor avea loc vineri 12 aprilie, in Shadows Rock Bar (Str. George Coșbuc nr. 50, Baia Mare) si sambata 13 aprilie, in Zipp It (Calea Motilor nr 147, Cluj-Napoca).

Pentru ambele concerte accesul se face de la ora 20.00. Biletele vor costa 20 de lei si se vor vinde doar la intrarea in club, in seara concertului.

Urmăriți-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget

Statistici

Trupe/artiști : 178

Articole publicate : 1547

In ultima săptămână :

Accesări site : 342

Vizitatori : 243

Help us grow!

Reclama ta aici