SCANDAL-20 de ani de Punk Rock

SCANDAL este, alaturi de Zob, probabil cea mai reprezentativa trupa punk rock romaneasca inca activa. Dupa ce trupa s-a relocat la Londra si-a lansat un album excelent, extrem de bine primit de media si de public, a venit vremea sa se intoarca acasa si sa aniverseze alaturi de prieteni cei douazeci de ani petrecuti in slujba muzicii de protest. 

Nemuritorul imn punk anti-militie “Patrula” se va auzi din nou la Bucuresti, alaturi de piesele de pe noul album “On a Roll”. Va fi o adunare intre si pentru prieteni vechi si noi, pentru ca nimeni nu este ilegal, toata lumea e binevenita, oameni care ii cunosc pe ‘scandalagii’ sau vor sa ii cunoasca acum. O aniversare de 20 de ani e ca o viata de om, cu bune si cu rele, si ne dorim sa ne aducem aminte despre cum era, cum e si cum va fi impreuna! Pe 2 iunie, adunarea se da la Quantic pentru ca “E vreme, vreme de Scandal”

Evenimentul aniversar este un concert exclusiv, cei patru ‘scandalagii’ vor veni direct de la Londra pentru aniversare. Alaturi de ei vor evolua alte doua trupa ce vor fi anuntate in viitorul apropiat. Ne dorim ca evenimentul sa continue pana dimineata cu sprit, bere si voie buna pe ritmuri nebune de punk rock, oi! si ska, mai multe detalii in curand!

Biletele vor fi disponibile in exclusivitate pe iabilet.ro – primele 50 de bilete vor avea pretul special de 30 de lei, ulterior pretul biletelor va fi de 40 de lei pana pe data de 31 mai, urmand ca la intrare, in ziua concertului, biletele sa coste 50 de lei.

Pin It on Pinterest

Share This