Selectați pagina

Tenebres – Pain Eternal

Tenebres – Pain Eternal

Tenebres – Pain Eternal

Trupa ieseana Tenebres ajunge, cu o componenta schimbata, pentru a treia oara la Bucuresti , cu ocazia lansarii albumului intitulat Pain Eternal. Genul abordat este black/ gothic metal , cu influente simfonice si doom.
Pain Eternal contine 9 piese si a fost lansat independent de catre trupa, in format CD si digital. Albumul a fost inregistrat in studioul trupei – Imperium Tenebrarum din Iasi, iar mixarea, masterizarea si coperta de album au fost realizate de catre Dorian Black, chitaristul formatiei.
In cadrul anului 2017 Tenebres au lansat si primul lor videoclip oficial ce poarta numele albumului, videoclip care a atras atentia publicului local si strain. Pe site-urile de stiri Metalliluola si United Rock Nations au fost publicate review-uri ale albumului si informatii despre trupa .
Vor deschide concertul Eternal Fire din Bucuresti si Beauty and the Rat, din Iasi.

Trupa bucuresteana Eternal Fire abordeaza stilul black metal melodic, cu influente simfonice. Primul material discografic – EP-ul Beyond Frozen Streams – a fost lansat in 2015, abordand teme din mitologie si filosofie. Noile compozitii marcheaza o schimbare a stilului, un plus de agresivitate si complexitate, cat si o evolutie a conceptului din spatele pieselor ce vor constitui noul album, care urmeaza sa fie lansat la finalul acestui an.
Beauty and the Rat se află în premieră în București. Trupa abordeaza stilul alternative metal, cu influențe ce amintesc de Seattle-ul anilor ‘90. Primul material discografic, Unborn, contine 13 piese si a fost lansat in 2016.
Albumul pune accent pe antiteza dintre bine si rau prin prisma diferitelor stari mentale. Incepand cu anul 2017, o data cu sosirea unui nou membru, trupa a reabordat piesele de pe album intr-un stil mai agresiv, un melanj intre părți de voce clean și elemente growl. În prezent, trupa lucreaza la un nou album ce urmeaza a fi lansat până la finele anului.
Concertul de lansare a albumului Pain Eternal va avea loc in Club Quantic, la data de 15 martie, incepand cu ora 19.00 .
Biletele sunt disponibile pe site-ul www.iabilet.ro ( pret presale 15 ron), urmand sa fie puse in vanzare si in ziua concertului, la intrare, la pretul de 20 ron.