SCANDAL – concert aniversar 20 de ani

Invitati: Damage Case si Magazinu’ 51; Sambata, 2 iunie 2018, ora 19:30; Bucuresti @ Quantic

SCANDAL este, alaturi de Zob, probabil cea mai reprezentativa trupa punk rock romaneasca inca activa. Infiintata in 1997, la Bacau, initial sub numele de Speedy Freak, Scandal a avut o evolutie meteorica, dar care a lasat urme adanci in cadrul scenei punk locale la trecerea dintre milenii. Dupa ce trupa s-a relocat la Londra si-a lansat la inceputul anului 2018 un album excelent, extrem de bine primit de media si de public, iata ca a venit vremea sa se intoarca acasa si sa aniverseze alaturi de prieteni cei douazeci de ani petrecuti in slujba muzicii de protest.
Nemuritorul imn punk anti-militie “Patrula” se va auzi din nou la Bucuresti, alaturi de piesele de pe noul album “On a Roll”, dar si de piese clasice in limba romana, in cadrul unui recital cu totul special. Va fi o adunare intre si pentru prieteni vechi si noi, pentru ca nimeni nu este ilegal, toata lumea e binevenita, oameni care ii cunosc deja pe cei patru scandalagii sau vor sa ii cunoasca acum. O aniversare de 20 de ani e ca o viata de om, cu bune si cu rele, si ne dorim sa ne aducem aminte despre cum era, cum e si cum va fi impreuna! Pe 2 iunie, adunarea se da la Quantic pentru ca “E vreme, vreme de Scandal”

Evenimentul aniversar este un concert exclusiv, cei patru ‘scandalagii’ vor veni direct de la Londra pentru aniversare. Alaturi de Scandal, pe scena din Quantic vor urca Damage Case (crossover thrash – Bacau / Bucuresti) si Magazinu’ 51 (punk rock – Pitesti / Bucuresti), doua trupe care functioneaza dupa acelasi tip de etica care i-a consacrat si pe Scandal. Ne dorim ca evenimentul sa continue pana dimineata cu sprit, bere si voie buna pe ritmuri nebune de punk rock, oi! si ska.

Concertul Scandal / Damage Case / Magazinu’ 51 este prezentat de Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.

Biletele sunt disponibile in exclusivitate pe iabilet.ro:
– primele 50 de bilete au pretul special de 30 de lei (SOLD-OUT)
– pretul standard al biletelor este de 40 de lei, pana pe data de 31 mai inclusiv.
– la intrare, in ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

In avanpremiera concertului Scandal, Axa Valaha Productions prezinta petrecerea oficiala de warm-up, cu ajutorul prietenilor de la Trei Betivi Bar (str. Vasile Lascar 62), pe data de 1 iunie 2018, de la ora 20:00.

Pin It on Pinterest

Share This